Trustpilot

Billigt tapet - Find dit nye tapet her - hurtig levering!

Er det tid til at tapetsere, så dine rum kan få en helt ny karakter? Så tag et kig på vores store udvalg af billigt tapet i høj kvalitet. Hos tapet-reolen.dk lægger vi stor vægt på at tilbyde de nyeste trends inden for tapet og selvfølgelig til en pris, der er bedst på markedet. Se også vores udvalg af fototapet, wallstickers og wall stripes

Gode tilbud på billigt tapet 

Med vores mange forskellige motiver kan du sætte et personligt præg på din bolig, der også holder i længden. Du kan også vælge at besøge vores outlet side for aktuelle tilbud på tapet, stuk og meget andet. Vi har jævnligt nye tilbud på billigt tapet, så det er en god ide at holde øje med siden. 


Webshoppen har mange forskellige muligheder. Du kan finde billigt tapet med motiver som for eksempel: 


Guld/sølv og kobber-striber 
Blonde-tapet
Blomstret tapet 
Murstenstapet 
Tapet med sedler
Tapet med bygninger
Tapet med dyreprint

Nyeste udvikling i tapetsering

Vi vil især gerne fremhæve vores nye VLIES tapet også kaldet smart paper eller non woven. Det betyder, at du kan sætte tapet op i tre enkle trin. Det er den nyeste udvikling inden for tapetsering, hvor papiret er erstattet af en “non-woven”-membran, som både gør tapetet stærkere og lettere at sætte op. Under Hvordan-gør-jeg kan du se udførlige vejledninger i, hvordan du bedst sætter VLIES tapet op. 

Fra elegant til vildt tapet


Tapet-reolen.dk er førende inden for billigt VLIES tapet. For et elegant eller romantisk præg anbefaler vi kollektionen “Laces & Lillies”, der tæller striber, blonder eller gyldent mønstertryk. For et mere moderne og urbant udtryk har vi derimod en ny spændende kollektion fra Dahls. Den består af VLIES tapet med murstens-motiver i mange nuancer. Du kan også vælge motiver som bogreoler, pistoler, stenvægge og mange andre. Gå på opdagelse i vores mange andre spændende kollektioner af billigt tapet, der også tæller tapet med vilde 3D effekter

Udregn dit forbrug af tapet

 
På vores hjemmeside kan du finde hjælp til at beregne, hvor mange ruller tapet du skal bruge til hvert rum. Det gør det let at bestille den rigtige mængde billigt tapet, så du undgår for meget spild. Du kan også sende os en e-mail på tapetreolen@gmail.com med højden og bredden på dit rum samt med varenummeret på tapetet, så beregner vi det hurtigt for dig. 

 


I webshoppen kan du også købe værktøj, så det gamle tapet kan komme ned, og du kan sætte noget nyt og lækkert op. Vi har alt fra spartler og tapetbørster til klisterkost og tapetsaks. Vi har også tapetklister til de forskellige typer tapeter. 

Vi leverer hurtigt og uden gebyrer

 
Hos tapet-reolen.dk kan du altid regne med en hurtig levering. Hvis du bestiller inden kl. 12, sender vi din bestilling samme dag. Der er gratis fragt i Danmark og ingen kortgebyrer, så du betaler kun for varen. Bestil billigt tapet i dag, og du kan meget snart være klar til at sætte det op. 


Kontakt os med dine spørgsmål
Kan du ikke finde det, du leder efter i vores webshop, så skriv gerne til os på tapetreolen@gmail.com. Så hjælper vi dig med at finde det, du har brug for af billigt tapet såvel som andre produkter. Læs gerne hvad andre kunder har skrevet om os på Trustpilot for at få et indtryk af vores høje service og kvalitet. 


billigt tapet

Trustpilot